Arrimadas: “Cs és la garantia del canvi perquè és l’únic vot que pot guanyar als separatistes en les urnes”
10/12/2017
En un acte a Tarragona abarrotat amb gairebé 2000 persones, Rivera demana demostrar el 21D que “Catalunya no és separatista, sinó que és una terra oberta per a tots els catalans i espanyols”

Tarragona, diumenge 10 de desembre del 2017. “Ciutadans és la garantia de canvi perquè és l’únic vot que pot guanyar als separatistes en les urnes”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha apostat per “omplir les urnes” de vots taronges el proper 21 de desembre per “acabar amb el ‘procés’ i iniciar una nova etapa política a Catalunya para tots els catalans” i començar a “parlar dels problemes reals: la sanitat, l’educació i les polítiques socials”. “Puigdemont ha estat el president del ‘procés’; Jo vull ser la presidenta de tots els catalans”, ha manifestat Arrimadas, després de recordar que el desafiament separatista només ha generat “caos, ruptura de la convivència, fugida d’empreses, baixada d’Inversions i de turisme”.

Inés Arrimadas ha fet aquestes afirmacions en un acte a la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona, on també han participat el president de Cs, Albert Rivera, el candidat per la província, Matías Alonso, i la número dos, Lorena Roldán. La candidata de Cs a la Generalitat ha defensat que el seu partit és l’únic capaç de“tornar a unir als catalans” entre ells i amb la resta d’espanyols i de “canviar les polítiques nacionalistes per polítiques de sentit comú, centristes i europeistes”. “Ciutadans prioritzarà els problemes reals” i per aconseguir-ho “aixecarà les catifes de la Generalitat per veure en què s’han estat gastant els diners” per invertir-ho en sanitat, educació o infraestructures “imprescindibles” com el Corredor Mediterrani.

Per la seva banda, Albert Rivera ha demanat demostrar el 21D que “Catalunya no és separatista, sinó que és una terra oberta per a tots els catalans i espanyols” triant la papereta taronja. Ha advertit que per obrir una nova etapa “no ens serveix l’immobilisme del PP ni el conformisme del PSC”, perquè l’únic vot “compatible amb el futur de Catalunya” és el de Ciutadans. “Mai un vot a Catalunya ha estat tan poderós i podrà canviar tantes coses”, ha sentenciat.

Rivera ha avisat que el 21D “ens juguem” també el futur d’Espanya i d’Europa, que “no passa per més nacionalisme, sinó per més ciutadania, llibertat i convivència”. “Jo vull que quan als nostres fills els preguntin d’on són, diguin que són dels Estats Units d’Europa”, ha afegit, després d’apuntar que el nacionalisme és l’antítesi del projecte europeu.

En la mateixa línia s’ha expressat el candidat per Tarragona, Matías Alonso, que ha defensat “tenir lideratge, equip, idees i programa” per “acabar amb el ‘procés'” i aportar “solucions a problemes reals”. I Lorena Roldán, qui ha assegurat ser “molt conscient del que ens juguem el 21D”, sobretot per a una província com és Tarragona, amb la major taxa d’atur de Catalunya. “La cara d’Inés Arrimadas és la cara del canvi, la d’una dona valenta”, ha conclòs.