Arrimadas: “Cs és l’única garantia de canvi i l’únic partit amb opcions reals de guanyar als separatistes en les urnes”
12/12/2017
En una Fira de Sabadell abarrotada per 1000 persones, Arrimadas assegura que Cs posarà “seguretat, tranquil·litat i convivència on Puigdemont ha posat il·legalitats i confrontació”

Sabadell, dimarts 12 de desembre del 2017. “Ciutadans és l’única garantia de canvi i l’únic partit amb opcions reals de guanyar als separatistes en les urnes”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, a “nou dies per acabar amb el malson del ‘procés’ si tots anem a votar en massa” el 21D.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions en un acte en la Fira de Sabadell davant de més de 1000 persones, en el qual també han participat els candidats de Cs per Barcelona, Joan Garcia i Noemí de la Calle. Ha destacat la necessitat “d’obrir una nova etapa de sentit comú i de convivència” després de tants anys de “monotema” en els quals només s’ha alimentat la “confrontació, han fugit empreses i han baixat les inversions i el turisme”. “No hem aconseguit res bo amb l’obsessió de Puigdemont i Junqueras de separar-nos amb la resta d’Espanya”, ha manifestat, després d’advertir que “si torna a governar el tripartit de la separació tornaran a fer el mateix”.

Inés Arrimadas ha assegurat que Ciutadans posarà “seguretat, tranquil·litat i convivència on Puigdemont ha posat il·legalitats i confrontació”. A més, s’ha compromès a prioritzar els “problemes reals: eliminar barracons, reduir llistes d’espera i fer que les empreses tornin”, entre altres coses.

També s’ha dirigit al PSC, a qui ha demanat “no copiar als nacionalistes, sinó guanyar-los en les urnes”, després que ahir els socialistes a Catalunya donessin suport a canviar el nom de la ‘Plaça Constitució’ a Girona per la ‘Plaça de l’1-O’. El mateix ha dit Joan Garcia, qui ha abanderat a Ciutadans com l’únic partit capaç “d’aconseguir un canvi” a Catalunya i no “recanvis com proposa el PSC”.

Garcia ha demanat a aquesta “silenciosa majoria” de catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus que vagin a votar “amb il·lusió” el 21D per “reconstruir llaços, desenvolupar un projecte integrador per a Espanya i Catalunya i retornar el sentit comú”.

En la mateixa línia s’ha expressat la candidata Noemí de la Calle, qui ha assegurat que “de la mà d’Inés Arrimadas podrem obrir una nova etapa que se centri a solucionar els problemes reals de la gent” i no a alimentar “la confrontació” com ha fet l’anterior govern.