Arrimadas: “El 21D cal sortir a votar en massa per despertar del malson del ‘procés’ i treballar per una Catalunya de tots”
19/12/2017
En un acte en Nou Barris amb més de 2500 persones, Rivera defensa que Inés Arrimadas sigui presidenta també per “reconstruir un projecte espanyol il·lusionant”

Barcelona, dimarts 19 de desembre del 2017: “El 21D cal sortir a votar en massa per despertar del malson del ‘procés’ i treballar per una Catalunya de tots”. Així ho ha assegurat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, a poques hores que els catalans “parlin molt fort en les urnes” del 21D per “iniciar una nova etapa dins d’Espanya i Europa” i en la qual “ens centrem en les polítiques socials i econòmiques, en lloc d’en les polítiques de la separació”.

Inés Arrimadas ha fet aquestes declaracions en un acte a la Plaça Major de Nou Barris, on també han participat el Secretari General de Cs i director de campanya, José Manuel Villegas, i el president del partit, Albert Rivera. Davant de més de 2.500 persones, ha advertit: “El 21D tenim dues opcions: o allargar el ‘procés’ en una Catalunya trencada i dividida; o començar una nova etapa per a tots”.

A més, ha demanat anar a “votar en massa” perquè no tornin a governar els mateixos, ja que considera que generaran més confrontació, més fugida d’empreses i més pèrdua d’oportunitats. “Podem guanyar per primera vegada al nacionalisme en les urnes”, ha manifestat, encara que per això serà necessari “sumar” després dels comicis amb la resta de partits constitucionalistes. “Em comprometo a deixar-me la pell perquè hi hagi un govern no independentista i transversal”, ha sentenciat.

Per la seva banda, Rivera ha defensat el paper d’Inés Arrimadas i s’ha mostrat “convençut” que amb ella de presidenta “els catalans ens tornarem a donar la mà” i a “recuperar la normalitat”. Ha avisat que en les properes eleccions “ens juguem la nostra convivència, el nostre passaport i el nostre futur”, per la qual cosa ha demanat “no deixar ni un vot a casa”.

El president de Ciutadans també ha destacat la necessitat de “reconstruir” des de Catalunya “un projecte comú espanyol il·lusionant i ambiciós” de la mà de Cs. “El vot a Ciutadans no decebrà”, ha conclòs.

En la mateixa línia s’ha expressat José Manuel Villegas, qui ha advertit que “la bogeria de Puigdemont i Junqueras estan posant en perill la nostra democràcia, les nostres llibertats i la nostra economia”. Per això, ha cridat a anar a votar el 21D per “donar-li la volta” a la situació “amb un projecte comú”. “Tenim equip, partit i a la millor candidata; l’única que pot guanyar els nacionalistes”, ha conclòs.