Arrimadas: “El 21D cal triar entre un president que treballi per a la confrontació o una presidenta que treballi per a tots els catalans”
18/12/2017
La candidata de Cs a la Generalitat es compromet a “tornar a unir els catalans i a recuperar l'admiració que Catalunya sempre ha tingut a Espanya i Europa”

Barcelona, dilluns 18 de desembre del 2017. “El 21D cal triar entre un president que treballi per a la confrontació o una presidenta que treballi per a tots els catalans”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha demanat aprofitar “l’oportunitat” de les eleccions del 21 per “acabar amb el ‘procés’ i començar una nova etapa” transformant “la por i la intranquil·litat” que han generat Carles Puigdemont i Oriol Junqueras pel “sentit comú”.

Aquestes declaracions les ha fet en l’esmorzar Primera Plana organitzat per El Periódico, on ha defensat que Ciutadans és “l’única força capaç de guanyar” els partits separatistes en les urnes. A més, ha reiterat: “Si aquests senyors segueixen governant seguiran fent el mateix”, per la qual cosa ha demanat optar pel “vot fiable” per no veure més fugida d’empreses ni fractura social. “Em comprometo a tornar a unir els catalans i a recuperar l’admiració que Catalunya sempre ha tingut a Espanya i Europa”, ha dit.

“Estem convençuts que som majoria els que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”, ha manifestat, després d’advertir que Espanya també cal reformar-la si es vol mantenir la unió. “Aquesta nova Espanya serà capaç d’il·lusionar a molts catalans”, ha afegit.

Sobre els pactes post electorals, la candidata de Cs ha demanat “responsabilitat” als partits constitucionalistes per “sumar” un nou govern transversal. “Molts votants socialistes no entenen com Iceta ha vetat Ciutadans, però ha promès l’indult per Junqueras”, ha sentenciat, referint-se a la proposta de Miquel Iceta d’indultar als qui s’han saltat les lleis.