Arrimadas: “El 21D serà la data de caducitat del ‘procés’ i el primer dia d’una nova etapa d’estabilitat i d’unió a Catalunya”
13/12/2017
La candidata de Cs a la Generalitat aposta per treballar per "una Catalunya que torni a ser el motor d'Espanya i de tota Europa”

Barcelona, dimecres 13 de desembre del 2017. “El 21D serà la data de caducitat del ‘procés’ i el primer dia d’una nova etapa d’estabilitat i d’unió a Catalunya”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en un esmorzar informatiu organitzat per ‘Nueva Economía Fórum’ a Barcelona. Arrimadas s’ha compromès en què si els partits constitucionalistes “superen, encara que sigui per un escó, al tripartit de la separació” tindrà la mà estesa “per formar un govern transversal que treballi per la reconciliació a Catalunya”.

Sobre els sondejos que situen a la formació liberal com la guanyadora pel 21D, Arrimadas ha declarat que “les enquestes han de servir-nos per tenir la confiança que, si tots anem a votar, és possible guanyar”, i ha afirmat que és l’hora “d’una nova etapa de seny i responsabilitat a Catalunya”.

“Catalunya ha de ser de nou el motor d’Espanya i de tota Europa”, ha ressenyat la candidata de Cs, qui ha assegurat que treballarà “per unir a tots els catalans i despertar de nou l’admiració i el respecte que sempre ha tingut Catalunya en la resta d’Espanya i d’Europa”.

Preguntada per les possibles opcions de formar govern després de les eleccions, Arrimadas s’ha mostrat favorable a incorporar “figures independents que puguin sumar una visió real de la situació i que facin més fàcil arribar a consensos”.

Inés Arrimadas ha estat acompanyada per la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, qui ha presentat a la candidata com “una dona que ha sabut com ningú cohesionar el seu equip per enriquir el projecte de Cs”. “Inés sempre ha defensat que és molt millor treballar pel que ens uneix que pel que ens separa”.