Arrimadas: “El 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’ i de triar a una presidenta que retorni el sentit comú a Catalunya”
19/12/2017
La candidata de Cs a la Generalitat celebra que la Junta Electoral, malgrat el PSC, hagi donat la raó a Cs per poder “lluir les banderes catalana i espanyola” a Santa Coloma de Gramenet

Barcelona, dimarts 19 de desembre del 2017. “El 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’ i de triar a una presidenta que retorni el sentit comú a Catalunya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, a “dos dies” d’unes eleccions que considera “decisives” perquè “ens juguem el passaport, el futur dels nostres fills, la convivència que han trencat Puigdemont i Junqueras i la prosperitat econòmica”.

“Si tots anem a votar guanyarem”, ha manifestat Arrimadas, després de reiterar que Ciutadans és “l’única força amb opcions reals de poder guanyar” als partits separatistes en les urnes i demostrar que a Catalunya “mai hi ha hagut una majoria independentista”. “El 21D tenim dues opcions: o allargar el ‘procés’ de Puigdemont, de la confrontació i de la fugida d’empreses, o començar una nova etapa per a tots els catalans”, ha sentenciat.

Sobre els pactes post electorals, ha criticat que Miquel Iceta s’hagi instal·lat en el “no és no” i hagi “vetat Ciutadans, mentre està prometent indults” cap als qui s’han saltat les lleis. “Esperem que els socialistes estiguin al costat de Cs en un govern alternatiu i no intentin que Iceta sigui president costi el que costi”, ha agregat.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions a l’‘Espai Ciutadà’ instal·lat a la Plaça Universitat de Barcelona, la carpa de la qual ja ha rebut cinc atacs. Allí ha aprofitat per advertir que “cap dels atacs, amenaces i insults ens callaran”.

D’altra banda, la candidata de Ciutadans a la Generalitat ha celebrat que la Junta Electoral hagi donat la raó a la formació taronja i hagi determinat que la ‘senyera’ i la bandera espanyola no són símbols partidistes, com havia denunciat l’alcaldessa de Santa Coloma, del PSC, Nuria Parlon. Després d’aquesta decisió, Ciutadans podrà “lluir de nou” ambdues banderes que “representen a tots els catalans”.