Arrimadas: “Per primera vegada, els vots de la igualtat, de la solidaritat i de la unió poden guanyar en les urnes als de la separació”
15/12/2017
En un acte a Santa Coloma de Gramenet, Arrimadas afirma que “no defraudarà” perquè retornarà el “sentit comú i les polítiques socials al centre de la política”

Santa Coloma de Gramenet, divendres 15 de desembre del 2017. “Per primera vegada els vots de la igualtat, de la solidaritat i de la unió poden guanyar en les urnes als vots de la separació”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, a pocs dies que arribi “la data de caducitat de el ‘procés’” i que s’iniciï una “nova etapa en la qual ens centrem en el que ens uneix”, com l’educació, la sanitat i les polítiques socials, entre altres coses.

“Ens mereixem un projecte per a tots els catalans, que obri més escoles i no barracons, que acabi amb les llistes en la dependència i no estigui obsessionat amb parlar d’independència”, ha manifestat Arrimadas en un acte a la plaça Pau Casals de Santa Coloma de Gramenet, en el qual també han participat el candidat per Barcelona, Dimas Grajera, i l’eurodiputat i vicepresident del grup ALDE al Parlament Europeu, Javier Nart.

Davant de més de 1.200 persones, Arrimadas ha afirmat que el vot a Ciutadans “no defraudarà” perquè servirà per retornar “el sentit comú i les polítiques socials al centre de la política” i, sobretot, la veritat. “Ja està bé de les mentides del ‘procés’”, ha sentenciat, i també ha advertit que “l’única manera de tenir una societat cohesionada és que no tornin a governar els mateixos”.

Arrimadas també s’ha referit a la proposta de Miquel Iceta, del PSC, d’indultar als qui s’han saltat les lleis, la qual cosa demostra que mentre els vells partits “copien” als partits nacionalistes, Ciutadans “els rebat intel·lectualment i els guanya democràticament en les urnes”.

En la mateixa línia s’ha expressat Dimas Grajera, que també ha demanat anar a “votar en massa” el 21D triant el vot taronja per “recuperar la convivència i parlar del que els uneix”, sobretot en “una ciutat com és Santa Coloma, que ha estat oblidada pels governs nacionalistes”. “Ciutadans és l’única garantia que no falla”, ha conclòs.

Per la seva banda, Javier Nart ha instat els catalans a acudir a les urnes per “guanyar un espai de llibertat” allunyat del “monotema que ha significat pèrdua de treball, d’inversions i d’empreses”. “No podem seguir sent enganyats permanentment pels partits separatistes”, ha afegit.