Arrimadas: “Queden quatre dies perquè a Catalunya hi hagi un canvi de debò i tornin els valors de llibertat, igualtat, solidaritat i unió”
17/12/2017
En un acte amb més de 5000 persones, Rivera demana “no jugar-se-la” el 21D i demostrar que “la majoria de catalans volem seguir sent espanyols i europeus”

Barcelona, diumenge 17 de desembre del 2017. “Queden quatre dies perquè a Catalunya hi hagi un canvi de debò i tornin els valors de llibertat, igualtat, solidaritat i unió”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, a pocs dies “d’acabar amb el monotema del ‘procés’ i d’iniciar una nova etapa de progrés” que liderarà Ciutadans. Ho ha dit en l’acte central de campanya que Ciutadans ha celebrat en la Fira de Barcelona, en el qual ha participat també el president del partit, Albert Rivera, i en el qual han assistit més de 5000 persones.

Arrimadas ha demanat als catalans aprofitar “l’oportunitat històrica” d’anar a votar el 21D perquè “tenim la victòria a tocar” perquè, per primera vegada, una força constitucionalista “pugui guanyar als partits nacionalistes en les urnes”. “No vull més mentides, més discussions entre amics, que marxin més empreses ni que Catalunya sigui mala notícia per la baixada d’inversions; Vull que formem part de la solució i no dels problemes d’Espanya i d’Europa”, ha manifestat Arrimadas, després d’afirmar que “Catalunya tornarà a aixecar-se després del cop a la democràcia que han donat Puigdemont i Junqueras”.

També ha destacat la necessitat de tenir un govern que representi “a tots els catalans” i que acabi amb la confrontació. En aquest sentit, ha sentenciat: “A Puigdemont se li recordarà per haver estat el president del ‘procés’; A mi se’m recordarà per ser la presidenta de tots els catalans, del sentit comú i de les polítiques socials”.

Per la seva banda, Albert Rivera ha assegurat que “si Ciutadans guanya el 21D canviaran més coses en quatre anys que en 40 de nacionalisme”, per la qual cosa ha instat a “no jugar-se-la” i triar la papereta taronja per demostrar que “la majoria de catalans volem seguir sent espanyols i europeus”.

“La nova etapa a Catalunya necessita més cor tribandera i menys ‘estelades’; més llibertat i menys imposició; més igualtat i menys privilegis; més unió i menys divisió”, ha agregat.

Així mateix, ha advertit que “el proper 21D també votarem per triar quin és el camí que han d’agafar Espanya i Europa”. “Els catalans triaran entre el populisme de Podemos, entre els socialistes, els conservadors o entre Ciutadans i un projecte de futur per a tots”, ha dit. I sobre Europa, ha conclòs: “Vull que, quan als meus fills els preguntin d’on són, puguin dir ‘vam néixer a Espanya, però som ciutadans de la Unió Europea”.