Carrizosa: “Cs és l’únic partit que pot acabar amb la divisió, amb la fugida d’empreses i amb la burla a les lleis”
7/12/2017
El número 2 de Cs per Barcelona demana anar a “votar en massa” el 21D per “acabar amb el ‘procés’”

Sant Boi del Llobregat, dijous 7 de desembre del 2017. “Ciutadans és l’únic partit que pot acabar amb la divisió, amb la fugida d’empreses i amb la burla a les lleis”. Així ho ha dit el número dos de Ciutadans (Cs) per Barcelona i membre de l’Executiva nacional, Carlos Carrizosa, en referència a les eleccions del 21D, per les quals ha instat als catalans anar a “votar en massa” per “acabar amb el ‘procés’ i començar a parlar del que importa als ciutadans”.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de visitar un stand del partit en la Fira de Sant Boi del Llobregat, on Ciutadans va ser la força més votada en les passades eleccions catalanes del 27 de setembre. “Si el que va ser el cinturó vermell torna a ser el cinturó taronja, com ho va ser en les eleccions passades, podrem guanyar al separatisme”, ha assegurat.

Respecte a la postura dels socialistes, el número 2 per Barcelona ha demanat al líder del PSC, Miquel Iceta, que “aclareixi què és el que farà” en cas que Ciutadans sigui la força constitucionalista més votada, amb Inés Arrimadas al capdavant. En aquest sentit, ha apel·lat als votants socialistes que “siguin ells els qui decideixin si volen acabar amb el ‘procés’ votant a una opció segura com Cs o allargar-ho amb nous tripartits amb els partits separatistes”.