Girauta: “Tenim l’oportunitat real de guanyar les eleccions a Catalunya i encapçalar un projecte per a tota Espanya”
7/12/2017
El candidat número 9 de Cs per Barcelona, David Mejía, assegura que “Cs és l'únic projecte viable per reconstruir ponts, acabar amb la corrupció i amb el monotema”

Mataró, dijous 7 de desembre del 2017. “Tenim l’oportunitat real de guanyar les eleccions a Catalunya i encapçalar un projecte per a tota Espanya”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats i membre de l’Executiva nacional, Joan Carles Girauta, en referència a les eleccions del 21D que serviran per tenir un nou govern que iniciï un “canvi des de Catalunya, restableixi la normalitat democràtica” i impulsi un canvi per a tota Espanya.

En un acte a Mataró, Girauta ha criticat “el ‘pasteleo’” dels vells partits amb els partits separatistes que “han donat un cop a la democràcia” i, especialment, “l’ambigüitat” del PSC de Miquel Iceta. “Si algú pensa entendre’s per la via del ‘pasteleo’ amb nosaltres, que s’oblidi, perquè Ciutadans no ‘pastelea’”, ha advertit.

Per la seva banda, el candidat numero 9 de Cs per Barcelona, David Mejía, ha assegurat que “Cs és l’únic projecte viable per reconstruir ponts, acabar amb la vella política, amb la corrupció i amb el monotema”. Per això, ha demanat anar a votar massivament a les eleccions del 21D per “acabar amb el ‘procés’, perquè l’única cosa que fa és empobrir i fer que les empreses fugin”.

“El 21D triarem papereta taronja per acabar amb la fractura social i amb la confrontació i començar una nova etapa en la qual es parli més de dependència i menys d’independència”, ha manifestat. I ha avisat que ni PSC, ni PP, ni Podemos ni els partits separatistes poden ser l’alternativa que necessita Catalunya.