Inés Arrimadas: “Ciutadans és l’únic partit que pot oferir una alternativa al separatisme”
11/12/2017
En una conferència a Barcelona Tribuna, Arrimadas demana anar a votar el 21D per “sortir del mátrix del procés i tornar a la realitat del procés social i econòmic”

Barcelona, dilluns 11 de desembre del 2017. “Ciutadans és l’únic partit que pot oferir una alternativa al nacionalisme”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, qui ha assegurat que les eleccions del proper 21D són una “oportunitat històrica per deixar enrere el malson del procés i començar enrere una nova etapa a Catalunya”. En una conferència en el Barcelona Tribuna, Arrimadas ha qualificat la situació a Catalunya com la “pitjor crisi política, institucional, social i econòmica de les últimes dècades”, provocada per un govern “irresponsable” que ha fet fugir empreses i que ha trencat la convivència entre catalans. “Puigdemont ha estat el president del procés; Jo vull ser la presidenta de tots els catalans, del ‘seny’ i de la convivència”, ha afirmat.

“Hem de sortir del matrix del procés i tornar a la realitat del progrés social i econòmic que necessita Catalunya”, ha destacat Arrimadas, i ha advertit que “està a la nostra mà demostrar que una nova etapa política és possible i que Catalunya pot tornar a ser admirada”. A més, ha posat l’accent en la necessitat de “reformar Espanya” i ha abanderat el paper de Ciutadans per dur-les a terme i ser el “nou interlocutor” que necessita Catalunya.

“Cal canviar les il·legalitats per seguretat jurídica; la confrontació per la reconciliació; els murs pels ponts; el despropòsit de gestió que hem tingut per una bona gestió professionalitzada; i que la prioritat siguin les polítiques socials”, ha conclòs.