Inés Arrimadas: “El 21D serà l’últim dia del ‘procés’ i el primer dia d’un futur millor per a tots els catalans”
11/12/2017
Joan Carles Girauta assegura, en un acte amb mil persones a Cornellà, que “el nacionalisme ja ha perdut i nosaltres som a punt de guanyar”

Cornellà del Llobregat, dilluns 11 de desembre del 2017. “El 21D serà l’últim dia del ‘procés’ i el primer dia d’un futur millor per a tots els catalans”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha demanat “no deixar escapar l’oportunitat” d’anar a votar el 21 de desembre per “acabar” amb el desafiament separatista “i iniciar una nova etapa política a Catalunya”.

Arrimadas ha fet aquestes afirmacions en un acte en el Parc de la Ribera de Cornellà del Llobregat, en el qual han participat també el portaveu de Cs al Congrés, Joan Carles Girauta, i el portaveu municipal, Daniel Martínez. Arrimadas ha advertit, davant de 1000 persones, tot el que “ens juguem” el 21D: “Que les empreses segueixin marxant, que segueixin trencant-se famílies i que segueixin caient el turisme, les inversions i les oportunitats”.

“Si Ciutadans governa a Catalunya el món ens tornarà a mirar amb admiració”, ha afirmat, i s’ha compromès a “retornar la convivència, la tranquil·litat, el sentit comú i la veritat”.

Per la seva banda, Joan Carles Girauta ha assenyalat que “el nacionalisme ja ha perdut i nosaltres som a punt de guanyar” perquè considera que cada vegada són més les persones “sense complexos” que reconeixen que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus. “El nacionalisme ja no pot seguir construint la seva Catalunya en miniatura perquè el silenci ho han trencat per sempre”, ha afegit.

En la mateixa línia s’ha expressat el portaveu del partit a Cornellà, que ha defensat el “canvi assenyat que sempre ha ofert Ciutadans davant el separatisme, els vells partits i les falses solucions populistes”. Ha demanat “desbordar” les urnes el 21D per posar “fi al ‘procés’” i triar una alternativa assenyada.