Inés Arrimadas: “El 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’ i començar una nova etapa liderada per dones”
14/12/2017
En una trobada amb dones a Barcelona, Carina Mejías assegura que “no hi ha res més potent que la voluntat de les dones per poder canviar les coses”

Barcelona, dijous 14 de desembre del 2017. “El 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’ i començar una nova etapa liderada per dones que saben el que és treballar el doble per aconseguir el mateix que els seus companys”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, qui ha advertit que en les properes eleccions “ens juguem” deixar de parlar del “monotema per parlar de les polítiques socials i econòmiques”, com la igualtat entre homes i dones, l’eliminació de la bretxa salarial o més inversió en educació de 0 a 3 anys.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions en una trobada amb dones celebrada a ‘l’Espai Ciutadà’ que Cs ha instal·lat a la Plaça Universitat i en el qual també han participat la líder del partit a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, i les candidates Sonia Sierra i Noemí de la Calle. Allà, Arrimadas ha abanderat el paper de Ciutadans per “contribuir a millorar la vida de les dones”, per exemple, aconseguint un “augment del permís de paternitat” o l’aprovació d’una “Llei Integral d’Autònoms que, entre altres coses, respon a les necessitats de les dones que són autònomes”.

Per la seva banda, Carina Mejías ha lamentat que les dones siguin notícia per qüestions negatives i no per la seva “feina, aportació i contribució al futur”. “No hi ha res més potent que la voluntat de les dones per poder canviar les coses”, ha manifestat, i ha assegurat que en la propera legislatura una de les prioritats de Ciutadans “és que s’acabin alguns problemes que pateixen les dones”, com és la difícil conciliació entre la vida laboral i familiar. També ha destacat la importància d’anar a votar el 21D per “obrir una nova etapa a Catalunya que faci que les dones siguin protagonistes per la seva aportació positiva de la societat”.

En la mateixa línia s’ha expressat Sonia Sierra, que ha destacat el paper de l’educació per “donar visibilitat a les dones”. I Noemí de la Calle, que s’ha compromès a “impulsar un pacte per la igualtat a la feina i a eliminar la bretxa salarial”.