Barcelona
Inés Arrimadas

(Jerez de la Frontera. 1981). Llicenciada en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat pública Pablo de Olavide de Sevilla.

Té vuit anys d’experiència en el sector privat, previs a l’etapa política, durant els quals va exercir com a consultora sènior en una empresa de consultoria especialitzada en assessorament integral a empreses, en projectes amb finançament comunitari, en desenvolupament territorial i en gestió de serveis. Anteriorment, va ser responsable de qualitat i administració en un grup d’empreses del sector industrial.

En les eleccions de novembre del 2012 va ser elegida diputada autonòmica al Parlament de Catalunya.

Actualment, és cap de l’oposició, presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, membre i portaveu de l’Executiva Nacional. i candidata a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat guardonada com a subcampiona en la categoria «Jove Europeu de l’any 2014» dels Premis Leader (Liberal Democrat Local and Regional Politicians Awards), concedits per l’Aliança dels Demòcrates i Liberals al Comitè de les Regions de la Unió Europea. A més, ha estat reconeguda aquest any per Friends of Europe com una dels 40 líders europeus amb menys de 40 anys.

Mostra candidats del 2 al 5 Amaga candidats del 2 al 5
Carlos Carrizosa

(Barcelona, 1964). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. És advocat i membre de l’ICAB.

Afiliat de Ciutadans des que es va fundar, és membre del Comitè Executiu des del 2007 i n’és conseller general. Avui dia és responsable de l’Àrea d’Administracions Públiques.

És diputat al Parlament de Catalunya des del 2012 i va ser portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans durant l’XI legislatura.

José María Espejo – Saavedra

(Madrid, 1976). Advocat i màster en Dret Concursal. Ha treballat durant dotze anys en un dels bancs espanyols principals com a lletrat responsable de l’assessorament jurídic a la xarxa comercial.

Actualment és el vicepresident segon del Parlament de Catalunya i portaveu de Justícia de Ciutadans en aquesta institució.

És membre de Ciutadans i del Comitè Executiu des de la fundació del partit. Ha estat secretari d’Assumptes Jurídics, secretari de Grups Institucionals i, avui dia, secretari d’Acció Institucional.

Fernando de Páramo

(Granada, 1987). Llicenciat en Dret i llicenciat en Periodisme per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. MBA especialitzat en la Gestió d’Empreses de Comunicació a Madrid i Nova York a la Universitat de Navarra-IESE. Doctorand.

Ha desenvolupat la carrera professional a mitjans de comunicació com a director i col·laborador de programes de ràdio i televisió, i com a columnista. Ha estat professor universitari de comunicació i màrqueting. És membre del Comitè Executiu i secretari de Comunicació de Ciutadans.

També és membre de la direcció de campanya, responsable de la comunicació i del missatge polític. Va ser elegit diputat en les eleccions autonòmiques catalanes de 2015 i és també portaveu adjunt al Parlament de Catalunya i portaveu a la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Sonia Sierra

(Terrassa, 1973). Doctora en Filologia Espanyola, màster en Literatura Espanyola i postgrau en Didàctica de la Llengua Estrangera amb l’especialitat d’espanyol per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat professora de castellà per a estrangers i de llengua i literatura a diversos escoles i instituts. També ha estat professora de llengua espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat regidora a l’Ajuntament de Barcelona i diputada provincial de la Diputació de Barcelona. Va ser elegida diputada al Parlament en les eleccions de 2015 i ha estat la portaveu en les comissions d’Educació i de Cultura.

Girona
Jean Castel

(Girona, 1966). Ha cursat estudis superiors d’administració, càlcul mercantil i comptabilitat.

Ha desenvolupat la carrera professional com a auxiliar de la Guàrdia Civil i vigilant jurat, i com a emprenedor, gerent i administrador d’empreses relacionades amb el sector financer i immobiliari.

En les eleccions municipals de maig de 2015 va ser elegit regidor en encapçalar la llista de Cs a l’Ajuntament de Girona. El setembre del mateix any va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya. Ha estat president de la Comissió d’Afers Institucionals.

Mostra candidats del 2 al 5 Amaga candidats del 2 al 5
Alfonso Sánchez

(Oviedo, 1986). Enginyer informàtic per la Universitat de Girona.

Ha desenvolupat la carrera professional com a programador sènior especialitzat en Java en una empresa multinacional de consultoria tecnològica des del 2011. Així mateix, ha treballat per a la ràdio local de Tossa de Mar.

Va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya el setembre de 2015.

Hector Amelló

(Lleida, 1977). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Llicenciatura en Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED. Tècnic superior en Fotografia artística. En l’actualitat, cursa un màster en Comunicació, Cultura, Societat i Política a la UNED.

Té la professió de dissenyador gràfic i web i fotògraf, i ha col·laborat amb diverses ONG.

María del Camino Fernández

(Santurce, Vizcaya. 1975). Titulada en FP d’Auxiliar d’Infermeria.

Ha desenvolupat la carrera professional com a auxiliar d’infermeria. És afiliada a Ciutadans des del 2013 i secretària de Relacions Institucionals de la província de Girona.

Sheila Arias

(Madrid, 1978). Dissenyadora d’interiors, tècnica superior en Direcció i Projecció d’Obres i Interiors.

Ha desenvolupat la carrera professional com a auxiliar dissenyadora d’interiors i empresària.

És afiliada a Ciutadans des del 2014 i ha estat responsable municipal de REDICS, candidata a les eleccions municipals i autonòmiques del 2015, i a les eleccions generals del 2016 com a senadora.

Lleida
Jorge Soler

(Lleida, 1975). Llicenciat en Medicina i Cirurgia, doctor per la Universitat de Lleida i especialista en Medicina Familiar i Comunitària. A més, té dos màsters en Humanitats, un d’investigació i l’altre de docència universitària. Ha exercit com a metge de família, i és, així mateix, professor de medicina a la Universitat de Lleida. Durant diversos anys, va compaginar el treball assistencial de metge amb la investigació sobre la salut i la gestió universitària com a vicedegà d’Estudis de la Facultat de Medicina de Lleida. Ha obtingut diversos premis i reconeixements per la seva carrera professional, com ara el Premi Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Familiar per la tasca docent universitària, i ha publicat diversos llibres de divulgació científica.

Diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya en l’XI legislatura. Forma part del partit des del 2015, quan va encapçalar la candidatura de Cs per Lleida a les eleccions autonòmiques. Durant l’XI legislatura, ha estat el portaveu de Salut de Ciutadans, representant de la comissió de l’Estatut dels Diputats i representant del CAPCIT. A més, és membre de la Comissió Permanent Nacional de Salut de Ciutadans.

Mostra candidats del 2 al 5 Amaga candidats del 2 al 5
Javier Rivas

(Madrid, 1965). Ha desenvolupat gran part de la carrera professional en l’àmbit de l’esquí, primer com a esquiador de la Selecció nacional d’esquí alpí i, més tard, com a entrenador de l’equip d’esquí nacional d’Espanya i d’Andorra. Així mateix, ha exercit com a consultor de projectes i d’estacions d’esquí.

Des de fa 18 anys, ha guanyat experiència professional en l’àmbit de la informàtica, sobretot en el desenvolupament de programari.

Va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya en les eleccions del setembre de 2015.

David Bertrán

(Lleida, 1989). Graduat superior en Comerç Internacional per l’ESCI-UPF i graduat en Ciències Polítiques per la UPF. Màster en Relacions Internacionals i Diplomàcia de la Unió Europea pel College of Europe a Bèlgica.

Ha desenvolupat la carrera professional a diversos organismes i institucions internacionals, com ara el Parlament Europeu, l’Institut Europeu de la Mediterrània i en la Representació Permanent d’Espanya a l’OSCE. En l’actualitat, treballa al Secretariat Tècnic de l’OSCE a Viena.

Laura Escrig

(Huesca, 1982). Enginyera tècnica agrícola especialitzada en Indústries Agràries i Alimentàries per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida i llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat com a enginyera en el sector agrari per a la gestió i la tramitació d’ajudes directes i d’altres gestions del Departament d’Agricultura. Des del 2011 es dedica a l’ensenyament, com a professora d’FP els darrers anys, impartint matèries relacionades amb l’empresa, el comerç, el màrqueting i la formació i l’orientació laboral.

Ha format part de la Junta Directiva de Ciutadans Lleida a la Secretaria i a la Tresoreria de l’agrupació.

Cristina Daza

(Lleida, 1993). Graduada en Psicologia per la Universitat de Lleida i màster en Criminologia: delinqüència i victimologia per la Universitat de València.

Ha desenvolupat la carrera professional com a psicòloga als serveis socials i a centres assistencials per a gent gran.

Tarragona
Matías Alonso

(La Línea de la Concepción, 1952). Militar de carrera de l’Exèrcit de Terra. Oficial del Cos General de les Armes (artilleria). Actualment és retirat. Ha estat gerent de dues pimes del sector de serveis, consultor de formació per a empreses i formador.

Va ser compromissari al congrés fundacional de Ciutadans i secretari de la taula del Grup de Treball d’Ideari. Ha ocupat diversos càrrecs orgànics i ha estat membre del Consell General. Des d’abril de 2008, forma part del Comitè Executiu de Ciutadans, i ha ocupat el càrrec de secretari general des del juny de 2009 fins al febrer de 2017.  Avui dia és el responsable de l’Àrea de defensa.

És diputat al Parlament de Catalunya per Tarragona des del 2012. Ha estat al capdavant de les negociacions que van permetre l’entrada de Ciutadans al Grup ALDE al Parlament Europeu. També ha participat al Congrés ALDE Party del 2016.

Mostra candidats del 2 al 5 Amaga candidats del 2 al 5
Lorena Roldán

(Tarragona, 1981). És llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, i màster d’Accés a l’Advocacia per la Fundació URV.

Ha exercit com a advocada i ha treballat en l’Administració pública local en l’àrea de serveis jurídics i contractació administrativa.

Després de les eleccions municipals del maig de 2015 va ser elegida regidora de l’Ajuntament de Tarragona, i al setembre d’aquest any, diputada al Parlament. Ha estat portaveu de la Comissió de Comptes.

Carlos Sánchez

(Montcada i Reixac, 1980). Ha cursat estudis en matèria de seguretat ciutadana i cívica.

Des de fa 10 anys pertany a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i és funcionari a l’Ajuntament de Cambrils en excedència.

Va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya en les eleccions del setembre de 2015.

Francisco Domínguez

(Baena, 1968). Enginyer agrònom per la Universitat de Lleida.

Ha treballat com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària Mas Bové de Reus i ha col·laborat amb el laboratori d’investigació agrària de la Universitat de Lleida. Des de l’any 1999 és funcionari de l’Ajuntament de Tarragona com a cap de parcs i jardins.

Va ser elegit diputat al Parlament en les eleccions autonòmiques de 2015 i ha estat portaveu en la Comissió d’Agricultura.

Maialen Fernández

(Baracaldo, Vizcaya. 1974). Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials en l’àrea de Direcció Comercial per la Universitat de Sarriko (UPV) i professora de ballet clàssic pels conservatoris de Madrid i Sant Sebastià.

Ha treballat a diverses empreses de diferents sectors, des dels serveis fins a l’obra civil. En l’actualitat, desenvolupa la carrera professional en el sector bancari, com a gerent d’empreses i sotsdirectora d’oficina.