Arrimadas: “El 21D sortim a guanyar per començar una nova etapa de sensatesa, d’il·lusió i de solucions per a Catalunya”
1/12/2017
En un esmorzar-col·loqui amb Empresaris de Catalunya, Arrimadas adverteix que si segueixen governant els mateixos a Catalunya “tornaran a fer el mateix”

Barcelona, divendres 1 de desembre del 2017. “El 21D sortim a guanyar per començar una nova etapa de sensatesa, il·lusió i solucions per a Catalunya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en un esmorzar-col·loqui organitzat per Empresaris de Catalunya a Barcelona, on ha demanat “aprofitar l’oportunitat real i històrica” del 21D per “acabar” amb el desafiament separatista i obrir una nova era que anirà de la mà de Ciutadans.

Arrimadas considera que “la situació actual és la pitjor crisi institucional, social, econòmica i política de les últimes dècades” i ha advertit que si segueixen governant els mateixos a Catalunya “tornaran a fer el mateix”. “Els que han fet que les empreses fugin no seran els que facin que tornin; els que han enfrontat la societat no seran els que cusin les ferides ni els que tornin al consens i al diàleg”, ha avisat. I ha assegurat: “Si sóc presidenta em comprometo a treballar per cosir les ferides entre els catalans; a canviar la il·legalitat per la seguretat jurídica i a canviar els murs pels ponts”.

Per aconseguir-ho, ha estès la mà als partits constitucionalistes per arribar a un “acord transversal”, de manera que “pugui haver-hi un govern assenyat que pensi en tots els catalans”. I també s’ha dirigit a Podemos, a qui ha demanat que aclareixi què farà en el cas que Ciutadans sigui la llista més votada. “Tindran molt difícil explicar als seus votants de Catalunya i de la resta d’Espanya que vulguin allargar el ‘procés’ i no vulguin començar una etapa de realisme i de priorització de polítiques socials”, ha afegit.

Per acabar, la candidata de Cs a la presidència de la Generalitat s’ha postulat com la millor alternativa no només a Catalunya, sinó en el conjunt d’Espanya perquè Cs “és l’únic partit amb les mans lliures i netes amb un projecte per a tots”. En aquest sentit ha apostat per “fer front al rupturisme des del reformisme” i ha afegit: “Estem convençuts que Espanya només seguirà unida si la reformem entre tots”.